* *

m menu image  m home m cart

Merken

Zorgenvrije aankoopgarantie

Bij een defect wordt uw materiaal 100 % terugbetaald!

De nieuwprijs van uw artikel wordt terugbetaald tot de 12e maand na aankoop. Bij een defect hoeft u niet langer te wachten tot uw product gerepareerd is, Wwarenhuisthuis biedt u een aankoopbon waarmee u ofwel hetzelfde product kunt kopen of een ander artikel uit de catalogus van Warenhuisthuis.nl.

Met de Zorgenvrije Aankoopgarantie krijgt u bij een defect van uw apparaat tijdens het eerste garantiejaar, een bon met een tegoed ter waarde van uw aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) die 3 maanden geldig blijft voor de volledige catalogus van Wiarenhuisthuis.nl. Deze dienst wordt aangerekend in functie van het bedrag (alle taksen incl.) van het gekozen artikel (exclusief verzendkosten) en is van toepassing voor alle producten met een minimale aankoopwaarde van 2 euro.


Indien er zich een probleem voordoet, en de Zorgenvrije Aankoopgarantie hebt onderschreven, hoeft u alleen contact op te nemen met Williamo.nl en uw defect product te retourneren met een ingevulde en ondertekende retourbon. Bij ontvangst van het defecte artikel, controleert onze klantendienst het defect* en sturen we u een aankoopbon ter waarde van het aankoopbedrag van uw product, die drie maanden geldig blijft voor de volledige catalogus van Warenhuisthuis.nl.

* het technisch onderzoek zal bepalen of het defect wel degelijk aanwezig is, of het binnen het kader van de fabrieksgarantie valt en of het geretourneerde artikel volledig is, in de oorspronkelijke verpakking met alle accessoires (Cd-rom, kabel, handleiding...)Huidige bezoekers

Er zijn 29 gasten online.
info